top of page
skincare-hero.png

- Køb nu og få collagen leveret til døren -

Hvad er collagen?

Collagen holder sammen på kroppen og kan være med til at holde leddene smidige og knoglerne stærke, forbedre restitution efter træning, samt bevare hudens fasthed og fugt.


Collagen er et af de mest essentielle strukturproteiner i kroppen og spiller en afgørende rolle såsom at holde leddene smidige, knoglerne stærke og huden fugtig. Med alderen svækkes kroppens naturlige produktion af collagen, hvilket resulterer i synlige tegn på aldring såsom slaphed i huden, rynker og tørhed. Ved at kompensere for den nedgang i collagenproduktionen, der sker med alderen bidrager collagen-kosttilskud  til at styrke kroppens knogler, sener, brusk og led samt holde hudens udseende ung, frisk og smidig.

Hvorfor vælge collagen til hudpleje?

Elasticitet og Fasthed

 

Collagen hjælper med at give huden dens styrke og fasthed. Når huden er rig på collagen, ser den mere fast og tonet ud, hvilket kan medføre en mere ungdommelig fremtoning.

Fugtighed

 

Collagen kan binde vand og hjælpe med at holde huden fugtet. Godt hydreret hud ser ofte glattere og mere strålende ud.

Forebyggelse af rynker

 

Collagen bidrager til en glattere hudoverflade og kan hjælpe med at minimere udseendet af fine linjer og rynker.

Hudreparation

 

Collagen spiller en vigtig rolle i cellefornyelsen og hudens reparationsprocesser. Det er vigtigt ved heling af sår og kan hjælpe med at reducere synligheden af ar.

 

Elasticitet

 

Som en nøglekomponent i hudens elastiske netværk hjælper collagen med at opretholde hudens elasticitet, hvilket gør, at den kan strække sig og vende tilbage til sin originale form uden at blive slappet.

Naturlig Makeup

Læs mere om collagen i vores blog

Andre var også interesserede i

bottom of page