top of page
goods4.jpg

Om MaxiPharma

Vores værdier


Vi er specialiseret i kosttilskud, homøopatiske lægemidler og særlige dentalmidler. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen og ved, hvad der skal til for at levere kvalitetsprodukter til vores kunder.


Vi har valgt at have faste leverandører, som både har præparater i topklasse og deler vores værdier. F.eks. bliver kirsepuderne fra Inatura lavet i et jobtræningsprogram, som flere tusinde mennesker har gavn af. Vores tyske leverandør, Dr. Reckeweg, har lige udvidet produktionen og i den forbindelse lagt vægt på valg af miljøvenlige materialer og lavt energiforbrug, ligesom der bl.a. er opsat uglekasser.


Flere af vores leverandører har vi samarbejdet med i 30-40 år, hvilket har givet os en stor indsigt i vores fagområde.


Vi har eget lager, hvorfra vi sender varer fra dag til dag. Dette giver en hurtigere og mere sikker ekspedition af vores kunders bestilling, end hvis varerne var på et lagerhotel.
Vi går ikke på kompromis med sikkerhed og kvalitet af vores varer. Vi sikrer os altid, at alle relevante kvalitetskontroller bliver lavet, og yderligere får vi lavet ekstra stikprøver på et uafhængigt dansk laboratorium.
Vi vil gerne gøre det nemt og sikkert at have MaxiPharma som leverandør og både nye og faste kunder skal føle sig velkomne. Vi er bevidste om, at vi ikke blot leverer varer, men varer der gavner din sundhed.

bottom of page