top of page

John har inspireret byens senior-motionister: "Efter 14 dage kunne jeg sove om natten"

Efter bare to uger med kosttilskud kunne John Mortensen fra Frederikssund igen sove, passe sit arbejde og få sit gamle liv tilbage. Nu har han i den grad inspireret de lokale senior-motionister.
Efter to uger med Colpropur kosttilskud kunne John Mortensen fra Frederikssund igen sove, passe sit arbejde og få sit gamle liv tilbage. Nu har han inspireret senior-motionisterne i lokalområdet.

For mere end fem år siden fik John Mortensen så store udfordringer med at sove om natten at han måtte opsøge hjælp. En nærmere undersøgelse afslørede, at Johns hofte var så slidt, at han skulle have en ny. Men ventetiden på en hofteoperation var lang og for John Mortensen, der selv er tidligere professionel bokser, var det et voldsomt slag, at omlægge sit liv fra daglig hård fysisk træning til bare at være helt passiv, og have så stort besvær med med hoften, at han havde svært ved at sove om natten, mens han ventede på en hofteoperation.


John Mortensen, der på det tidspunkt var sidst i 50'erne, risikerede samtidig at miste hele sit livsværk, Frederikssunds Motionscenter, som han har drevet siden 1986.

En ven kom ham til undsætning og anbefalede ham at afprøve Colpropur-collagen-pulver, som han selv havde haft gode erfaringer med. Og resultatet var bemærkelsesværdigt.


"Efter 14 dage kunne jeg sove om natten - uden problemer. Og efter tre uger kunne jeg endda rejse mig på den side, hvor hoften var dårlig," siger John Mortensen i dag.

Siden har John Mortensen taget en daglig dosis på ti gram Colpropur-collagen-pulver og er selv forbløffet over resultatet. Trods tre et halvt års besvær med en dårlig hofte, har han i dag ingen problemer.


Collagen er vejen frem

Som idrætsmand på eliteplan, har John Mortensen altid været meget opmærksom på kostens betydning for kroppen. Han understreger vigtigheden af at kombinere varieret kost med motion. Jo mere 'gammeldags mad' man spiser, jo mere collagen får man ind ad naturlig kost. Collagen findes især i traditionel dansk 'mormor-mad'. Fx er medisterpølse en ren collagen-bombe. Men man kan ikke bare spise medisterpølse og sætte sig på sofaen og vente. Men skal bruge kroppen aktivt.


"Der er ingen tvivl om, at jeg holder mig sund ved at træne hver dag. Motion er det første skridt til at styrke kroppen, og jo mere motion du dyrker, jo bedre er det for din sundhed og livsglæde," påpeger han.


John Mortensen mener, at Colpropur-collagen-pulver er en afgørende faktor for hans velvære og han anbefaler det som et naturligt supplement.


"Jo mere naturligt det er, jo bedre er det, og første skridt kan være at prøve Colpropur. Hvis det kan få dig op af sofaen uden besvær, så kan det være et skridt i den rigtige retning og føre videre til det næste. Og så er det jo vejen frem," siger han.


Øger kroppens egen collagen-produktion

Ved at spise collagen-pulver, øger man samtidig kroppens egen collagen-produktion, og på den måde kan collagen forebygge skader, da det styrker knogler, sener, menisk og væv og gør kroppen mere træningsrobust. I dag oplever Frederikssund Motionscenter en sand bølge af entusiasme blandt seniorerne, der har fået ny energi, gnist og inspiration efter John Mortensen, har inspireret byens seniormotionister med sin historie.


Fakta om collagen

Collagen er en naturlig byggesten, som kroppen bruger til at opbygge og opretholde styrken i knogler, brusk, led, hud, hår, tænder og negle. Vores daglige indtag, som vi får igennem kosten, varierer mellem 1-2 gram af dette protein, alt efter hvad vi spiser.

Imidlertid begynder kroppens naturlige egenproduktion af collagen at aftage allerede fra 40-års alderen, og denne nedgang accelererer med alderen. Ved at indtage 10 gram. Colpropur-collagen-pulver dagligt, får kroppen nok til at den også booster sin egen collagen-produktion. Dermed kan kroppen hurtigere genopbygge knogler, led og hud.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page