0,00 kr - 0 varer

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Virksomhedsoplysninger

Det er MaxiPharma's opgave at levere midler, der forbedrer livskvaliteten og sundheden for forbrugerne. Det sker ved leverance af midler, der har en meget høj kvalitet og en naturlig baggrund. Vi afsender varer hver dag, til vore kunder over hele Danmark.

MaxiPharma er grundlagt den 1. juni 1979, som leverandør af midler til både dental- og sundhedsområdet. Vi har kontor og et 800 kvm stort lager i Højbjerg industrikvarter i Århus. Herfra forsyner vi særligt specialhandlen, apoteker, grossister, behandlere, tandlæger og kliniske tandteknikere.

Kvalitetsstyring er en vigtig del af MaxiPharma's struktur. MaxiPharma's kvalitetsstyring er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til håndtering af homøopatiske lægemidler. Den seneste tilladelse er udstedt den 27. november 2015. Det er med til at sikre hurtige og korrekte leverancer. Vi er underlagt en række bestemmelser fra myndighederne, herunder fødevarekontrollen, som årligt aflægger kontrolbesøg på vort lager.

Vi yder gerne rådgivning om brug af vore præparater og protesehjælpemidler. Vi arbejder for at øge kendskabet til vore serier gennem deltagelse på messer og annoncering i fagblade og på nettet.

BEMÆRK: MaxiPharma er reklamebeskyttet. ReklamebeskyttetMaxiPharma
MaxiPharma

MaxiPharma A/S, Søren Nymarks Vej 25, 8270 Højbjerg

Bankkonto: 2211 0349 230 682
CVR nr.: 87 37 56 17

Ved afslutning af bestilling her på hjemmesiden, kan man vælge at betale med dankort eller Mobilepay.

Mobilepay også muligt til telefon 40 14 09 14  Mobilepay


     

Produktserier