top of page
protefix2.png

Få PROTEFIX leveret lige til døren.

Derfor skal du bruge Protefix

For at kunne tilbyde protesebrugere optimale løsninger, har Protefix i årevis udført et intensivt forskningsarbejde. I dialog med mange protesebrugere er der lavet mange forbedringer af de forskellige Protefix rense- og fastholdelsesmidler. Forskningen hos Protefix indbefatter også et kvalitetssikringssystem, som sikrer den høje kvalitetsmæssige standard af alle Protefix produkter. Endvidere søger forskerne hos Protefix i omfattende tests løbende efter yderligere forbedringer og løsninger for protesebrugerne.

 

Ser vi samlet på alle mænd og kvinder fra 60 år og opefter – så har næsten hver tredje en del–eller helprotese. Hovedårsagen til tandtabet skyldes parodontose eller skader som følge af ulykker. Takket være Protefix kan alle berørte skjule deres tab.

protefix-herob.png

Husk at en protese kræver mere pleje end Deres oprindelige tænder. For at forebygge betændelser og trykpunkter, har regelmæssig mundhygiejne førsteprioritet. Rengør ved at bruge en Protefix rensetablet. Hvis De ønsker at børste tandprotesen, så husk kun at bruge en tandpasta uden, eller kun med minimalt indhold af slibemiddel. Man kan få ømme gummer, hvis tandprotesen kun hviler på få punkter på gummen. Brug Protefix Protefix protese puder og få om nødvendigt, tandprotesen rettet hos en klinisk tandtekniker.  

Gode råd om fastholdelsesmidler

En klassiker blandt klæbemidlerne er Protefix Fixativpulver. Det velafprøvede klæbemiddel er ideelt til lettere fastholdelsesproblemer og tyndtflydende spyt. Helt enkelt at bruge. Protefix Fixativpulver strøs på den fugtige protese og udvikler straks efter en sikker, langtidsvirkende klæbeeffekt.

 

I Protefix serien er der tre forskellige fastholdelses creme. Den nyeste fastholdelses creme er Protefix PREMIUM som kan bruges direkte på den fugtige protese, er ekstra stærk og har langvarig klæbekraft. 

Protefix Fastholdelses creme er den creme de fleste bruger, Denne fastholdelses crem udmærker sig ved at have vådklæbekraft: kan bruges direkte på den fugtige protese, Stærk fastholdelse: ekstra stærk med langtidsvirkning, god beskyttelse: mod indtrængning af madrester under protesen 

Protefix Fastholdelses creme med ALOE VERA holder protesen sikkert på plads, og vitalstofferne i Aloe Vera gør den mild og plejende for mundslimhinden. Takket være vådklæbeevnen påføres den direkte på den fugtige protese og har en øjeblikkelig og langvarig virkning. Selv ved vanskelige klæbeforhold giver den langvarig sikkerhed og selvtillid.

Læs mere om proteser og Proteser i vores blog

Andre var også interesserede i

bottom of page