Kyolic er langtidslagret hvidløg – helt uden tilsætningsstoffer. Det reneste og naturligste hvidløgsekstrakt tappet direkte fra tanken. På samme måde som en god ost eller rødvin kræver lagring og tålmodighed, på samme måde kræver frisk hvidløg også en lang lagring for at indfri sit potentiale og bevare de virksomme stoffer. For hvidløg er ikke bare hvidløg.
Kyolic lagret hvidløgsekstrakt er et af de mest omhyggeligt dyrkede, kvalitetskontrollerede og gennemtestede kosttilskud på verdensplan. Hvidløgene er dyrket uden brug af kemikalier, skadelig gødning og pesticider.
Efter høst og vask bliver hvidløgsfeddene snittet og lagt i store tanke. Ved at lagre de friske hvidløgsfed i 20 måneder, sker der en naturlig fermentering, som bevarer de virksomme stoffer, og som samtidig medfører, at hvidløget optages bedre i kroppen og i tarmsystemet. Samtidig undgås lugtgenerne helt.
Den lange lagringstid er din garanti for et stabilt slutprodukt, som du og din krop kan optage og dermed få glæde af alle hvidløgets gavnlige virkninger.
Kyolic fås i kapsler og tabletter og den helt særlige flydende Kyolic, som er det eneste flydende hvidløgsprodukt på markedet. Se udvalget i vores webshop.
MaxiPharma har forhandlet Kyolic i Danmark i mere end 40 år.
Når du vælger Kyolic, får du et af verdens bedste hvidløgsprodukter. Det eneste hvidløgsprodukt, som er lagret i 20 måneder.
Er du også blevet nysgerrig og vil vide mere om Kyolic, så læs mere herunder:
Højt indhold af aktive stoffer
Kyolic er langtidslagret hvidløg, som adskiller sig fra andre produkter gennem en naturlig fermentering, hvor aliin omdannes til gode, letoptagelige svovlforbindelser. Disse er vandopløselige, lugtfrie og optages bedre i tarmen. De aktive stoffer i hvidløg er koncentreret og giver en tablet, der er 20 gange mere koncentreret end frisk hvidløg. Der findes rigtig mange argumenter for at lagre hvidløg i 20 måneder. Her får du tre: BIOTILGÆNGELIG – De aktive stoffer i hvidløg bliver bevaret og endda i en form der gør dem lettere optagelige i menneskekroppen SKÅNSOMT MOD MAVEN – Svovlstoffer, der kan irritere maven, forsvinder LUGTFRI – Svovlstofferne, der forårsager kropslugt og dårlige ånde, forsvinder
Dyrkning og fremstilling
Hvidløgene, der bruges til at fremstille Kyolic, dyrkes under strengt økologiske former i Californien i USA. Fri for kemikalier, skadelig gødning og pesticider. Det rå hvidløg skrælles, vaskes og hakkes, inden det gennemblødes i en fortyndet ethanolopløsning. Derefter koldlagres det under kontrollerede forhold i op til 20 måneder. Efter 20 måneder kan man tappe den reneste og naturligste hvidløgsekstrakt. Helt uden tilsætningsstoffer. Denne patenterede lagringsproces udføres i kold væske for at undgå at ødelægge værdifulde antioxidanter.
Historien bag Kyolic
Kyolic er udviklet af Wakunaga, en af Japans førende biomedicinske virksomheder. Wakunaga har sin oprindelse i kølvandet på Anden Verdenskrig. Den tyske videnskabsmand Dr. Schnell emigrerede til Japan i 1930’erne, hvor han blev inviteret til at hjælpe med at udvikle nye produkter. Dette førte Dr. Schnell til at anvende populær japansk praksis på hvidløg og fandt ud af, at det øgede hvidløgs potentiale ud over dets traditionelle anvendelser. Dr. Schnell udviklede en unik lagringsproces for hvidløg, der resulterede i det vi i dag kender som ”langtidslagret hvidløg” eller ”Kyolic”.