top of page

Velkommen til webshoppen for professionelle

Hos MaxiPharma tilbyder vi et bredt udvalg af kosttilskud, homøopati og dentalprodukter, skræddersyet til dig, der arbejder professionelt i branchen. Vi har eget lager og kan derfor levere med stor sikkerhed, fra dag til dag, hvilket gør det nemt for dig, at bruge MaxiPharma som leverandør. Når du tilbyder vores produkter til dine klienter kan du skabe merværdi for din forretning. Vores produkter er udviklet til at imødekomme professionelle standarder og kan hjælpe dig med at differentiere dig. Investér i dine klienters sundhed og oplev øget tilfredshed og loyale kunder.

Når du har MaxiPharma som leverandør, har du også mulighed for at få aktuelle tilbud og invitationer til seminarer mm.

Selv om du ikke har et momsnummer, kan du godt blive registret som forhandler, hvis du kan vise, at du arbejder professionelt/erhvervsmæssigt i branchen.

Når du er registreret som professionel, kan du logge ind i webshoppen, og se forhandlerpriser (uden moms), og du kan købe til de lave forhandlerpriser. Du vælger om du vil betale via webshoppen ved bestilling eller efter 30 dage.

Profesionelle Services hos MaxiPharma

MaxiPharma tilbyder en bred vifte af homøopatiske lægemidler, kosttilskud og skønhedsprodukter. Vores kerneområder er overkommelige priser, lynhurtig forsendelse og skræddersyet kundeservice. Vores dedikerede kundeservicemedarbejdere er altid parate til at vejlede dig mod det perfekte valg. 

supply-chain.png

Optimeret til forretning

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at de får den bedst mulige service til deres forretning.

payment-method.png

Betaling

MaxiPharma tilbyder flere forskellige måder at betale på, herunder kredit- og debitkort, MobilePay og Faktura. 

customer-service.png

Udvidet kundeservice

Hvis du har en speciel anmodning om hurtig levering eller lagertilgængelighed, så tøv ikke med at ringe til os. Vi er ønsker at yde den bedst mulige service til alle vores kunder.

bottom of page