0,00 kr - 0 varer

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Colpropur

Colpropur er en nyhed – Colpropur er collagen i pulverform. Collagen er relevant for knogler, muskler, led og ikke mindst huden.

Vi sender direkte til din hoveddør, for kun kr 35 med Postnord - Gratis fragt for køb over 750 kr..

Collagen er en livsvigtig basisbyggesten i kroppen: Det er det protein, der er mest af i kroppen. Det udgør en tredjedel af vor samlede mængde af protein. Det skaber formen, styrken og fleksibiliteten til alle disse væv og dermed til den indre sammenhængskraft i kroppen. Collagen er livsvigtigt for kroppens form, for at vi kan stå op, bevæge os, bære vores vægt mm. samt bruge vores muskelkraft hensigtsmæssigt. Collagen forbedre hudens fasthed og elasticitet.

Kroppens evne til selv at producere collagen falder desværre med alderen. Ubehandlet collagen, ikke hydrolyseret, som stadig har sin oprindelige struktur er ikke optageligt eller biotilgængeligt. Menneskers fordøjelsessystem er ikke enzymatisk i stand til at anvende eller håndtere det. For at blive gjort optageligt skal collagen fragmenteres (hydrolyseres). Traditionelle retter bestående af collagenrige ingredienser (hud, knogler, sener, brusk, rygmarv, mm.), som har simret rigtig længe, indeholder letoptageligt collagen, men disse retter er i vor moderne tid ikke længere en del af den daglige kost (hjemmekogte supper med kød, fisk, grisetæer mm.). Collagen stammer fra dyreriget og findes ikke vegetarisk. 

Ved at tage hydrolyseret collagen sparer de collagenproducerende celler tid og energi, hvilket er en nøglefaktor for at øge regenerationen af vævet og forhindre yderligere tab af collagen. Dette er specielt vigtigt for ældre (fra ca. 45-50 år) samt for dem der overbelaster deres collagen i hud, muskler og led, ved stræk, og gentagne øvelser fx. under fitness og sport.

Collagenfibre udgør omkring 70% af læderhudens (dermis) tørvægt. Dermis er det aktive lag i huden. Huden kan sammenlignes med en madras, hvor fjedrene er collgenfibrene. Når fjedrene svækkes, bliver madrassen tyndere og deform. Det samme sker i huden: Når collagen fibrene gradvist svækkes, mister huden sin fasthed og tykkelse, og der opstår rynker, først der, hvor huden oftest bevæges. Den mest effektive behandling til huden tilføres ikke via overfladen, men kommer indefra, via ernæringen. Ved at tilføre de specifikke aminosyrer fra collagen, bidrager hydrolyseret collagen effektivt med de nutrienter, som huden bruger til sin regeneration. Derfor hjælper hydrolyseret collagen med at sinke og bremse aldring i huden, populært sagt: Få flot hud - se yngre ud

Colpropur er rent koncentreret hydrolyseret collagen, det er 100% opløseligt i væske. Den anbefalede daglige dosis er 10 g Colpropur (svarende til den måleske, der medfølger hver dåse). Pulveret opløses nemt i flydende væske, bedst sammen med morgenmaden.

Colpropur bidrager til vedligeholdelse af MUSKELMASSE og af normale KNOGLER. Vitamin C bidrager til normal dannelse af collagen, der har betydning for normalt fungerende KNOGLER, BRUSK, TANDKØD, HUD og TÆNDER.

Colpropur bliver lavet på en specialiseret fabrik i Girona, hvor man har mange års erfaring med produktion og hydrolysering af collagen i høj kvalitet. Yderligere bliver Colpropur testet på dansk laboratorium, for at garantere, at Colpropur er fri for tungmetaller.

Læs mere om Colpropur og collagen:

https://www.maxipharma.dk/blog/category/collagen/

Colpropur logo

Tabel  Liste 

Sorter faldende
pr. side
Colpropur, Neutral smag
250,00 kr

Colpropur, Neutral smag, 300 g

Tabel  Liste 

Sorter faldende
pr. side

Produktserier