top of page

På besøg hos virksomheden bag Colpropur i Barcelona


Tidligere på året besøgte Jesper Bjerre Jensen (th.) fra MaxiPharma virksomheden Protein SA i Girona, hvor Yago Viladomiu tog i mod. Virksomheden er førende indenfor collagen og står bag mærket Colpropur. Pressefoto.

Protein SA, der blandt andet producerer Colpropur, er en innovativ virksomhed, der har specialiseret i produktion og salg af kosttilskud og sundhedsprodukter. Virksomheden, der har base i Girona, nord for Barcelona, har eksisteret i mere end 30 år og har opbygget et godt ry for at producere kvalitetsprodukter.


Tidligere på året besøgte Jesper Bjerre Jensen fra MaxiPharma virksomheden, hvor Yago Viladomiu tog imod.


Protein SA er pionerer indenfor sit felt og tilbyder et bredt udvalg af kosttilskud, herunder produkter til led- og muskelstyrke, fordøjelsesproblemer og sundhed i hjerte-kar-systemet. Deres produkter er baseret på den nyeste forskning inden for ernæring og sundhed og er designet til at hjælpe kunderne med at opnå deres sundhedsmål på en sikker og effektiv måde.


Virksomheden er kendt for sin omfattende kvalitetskontrol og sikrer, at alle produkterne overholder de højeste standarder for renhed og effektivitet. Protein SA arbejder også tæt sammen med sundhedspersonale og eksperter inden for ernæring for at sikre, at deres produkter er så effektive som muligt. Om firmaets målsætning, siger Yago Viladomiu:


- Hydrolyseret collagen er et unik næringsstof på grund af dets sundhedsmæssige fordele, dets effektivitet og uskadelighed. Det er mere end tredive år siden, at vi forelskede os i dette protein og enkeltstående ingrediens, og vi besluttede at vie vores professionelle liv til at studere og fremstille det og udbrede dets fordele. Over tid er investeringen kommet tifold igen, ikke kun på det forretnings- og professionelt niveau, men også på det personlige niveau, da vi bliver glade, når så mange mennesker fortæller os, at indtagelsen af dette produkt har forbedret deres livskvalitet, siger han.42 visninger

Comentários


bottom of page