top of page

MaxiPharma sikrer tørskoede kunder med nyt klima-tilpasningsprojekt

Med de nye kloakrør er der ikke længere vandpytter foran indgangen

Selvom regnen stod ned i stænger fredag morgen, så var der ingen vandpytter foran hovedkontoret.

Efter mange måneders planlægning og hårdt arbejde har håndværkerne netop lagt sidste hånd på et omfattende klima-tilpasningsprojekt foran MaxiPharmas hovedkontor i Aarhus. Dette projekt har været en stor prioritet for os, da vi ønsker at sikre, at vores kunder altid kan besøge os uden at skulle bekymre sig om vejret.


Udfordringer med oversvømmelser

Før dette nye klimatilpasningsprojekt blev iværksat, stod vi overfor betydelige udfordringer med vandpytter foran hovedkontoret. Kraftige regnskyl og skybrud resulterede ofte i store vandpytter, som gjorde det besværligt for vores kunder at komme tørskoet ind i bygningen. Dette var ikke acceptabelt for os, da vi ønsker at tilbyde en behagelig og bekvem oplevelse for alle vores kunder.Selv vandet fra massive skybrud vil ikke længere kunne danne vandpytter.

Nye kloak-rør

Løsningen på disse udfordringer har været at lægge nye kloaksystemet, der er dimensioneret til at håndtere selv de kraftige regnskyl, der kan komme fremadrettet. De nye kloak-rør er robuste og har en stor kapacitet, som betyder, at vandet fra selv de største dobbelte skybrud nu kan ledes væk uden at danne vandpytter foran hovedkontoret. Vi vil gerne takke alle de dygtige håndværkere og samarbejdspartnere, der har været involveret i projektet.


Kom og oplev forskellen – vi ser frem til at byde jer velkommen til vores hovedkontor, hvor alle nu kan komme tørskoet ind, uanset vejret!


Med venlig hilsen,

MaxiPharmaHåndværkerne har netop lagt sidste hånd på et omfattende klima-tilpasningsprojekt, så kunderne fremover kan komme tørskoet frem.

3 visninger

Comments


bottom of page