top of page

Måtte opgive at løbe: Jørgen har fået motivationen og livsglæden tilbagePå grund af problemer med det højre knæ havde Jørgen Petersen fra Odense i seks måneder store problemer med at komme udenfor hjemmets fire vægge. Det medførte at den ellers meget aktive Jørgen Petersen helt mistede lysten til motion og gik fra at være meget aktiv til at være helt passiv i livet.


Det var ved et tilfælde at han læste et indlæg af lægen Jerk Langer, der påpegede, at collagen gavnede kroppen på andre måder end bare huden og medvirkede til at genopbygge væv, brusk og sener. Det inspirerede Jørgen Petersen til at købe en bøtte Colpropur.

"Efter tre uger var det væk og jeg kunne løbe igen - helt uden problemer," siger han i dag.


Kan mærke en effekt

I mere end 30 år har Jørgen Petersen været en meget aktiv løber og har endda deltaget i 14 maratonløb, og ugentlige løbeture har været en fast del af hans liv. Men det ændrede sig pludselig fra den ene dag til den anden. Og det påvirkede i den grad humøret. "At være inaktiv i et halvt år med medfølgende negative oplevelser, er ikke særlig spændende," siger han.


Siden har Jørgen Petersen taget ti gram Colpropur dagligt og han kan allerede mærke effekten.

"Nu har jeg brugt Colpropur i to måneder, og sammen med mine ugentlige løbeture og daglige øvelser har det givet mig motivationen og livsglæden tilbage," siger han i dag. Siden har Jørgen investeret i nye løbesko og i dag er han lykkelig og taknemmelig over, at kunne løbe 5 kilometer to gange om ugen. "Det er fantastisk, hvis denne historie kan inspirere andre til at komme op fra sofaen," siger han med glæde i stemmen.
48 visninger

Comentarios


bottom of page