top of page

Lisbeth fra Aarhus: "Nu kan jeg løbe efter bussen igen"

Tidligere havde Lisbeth Olsen så store problemer med sine knæ, at bare tanken om at løbe efter bussen var helt udelukket. Men efter 1½ måned, med Colpropur-collagen-pulver, fik hun modet tilbage


Før havde Lisbeth Olsen store problemer med at løbe, men det har hun ikke længere.

"Det startede med, at jeg for omkring et år siden fik så store problemer med mine knæ, at jeg ikke engang kunne løbe efter bussen," siger hun.


Lisbeth Olsen har tidligere dyrket intens svømmetræning, og det er hun mærket af i dag.


"De der cirkelbevægelser, man laver med benene, når man svømmer, gjorde, at mine knæ blev meget stive. Og de blev meget slidt, så problemerne voksede . Nu er jeg så blevet over 60, og bare det at løbe efter bussen, var så besværligt, at jeg holdt helt op med det," siger hun.


"For to måneder siden snakkede jeg med en veninde, som sagde, at den dosis collagen jeg tog på daglig basis, var for lille, til at det havde en effekt, og  at jeg skulle i stedet prøve Colpropur-collagen-pulver, hvor man tager ti gram om dagen. Så købte jeg en bøtte Colpropur og med tiden kunne jeg mærke, at jeg fik det bedre og bedre med knæene. Og efter halvanden måned stod jeg ved en fodgængerovergang og tænkte - Nu gør jeg det! Nu løber jeg efter bussen! - Og det kunne jeg! Det gjorde slet ikke ondt. Så det virker! siger hun begejstret.


Anbefaler det til alle

"Før havde jeg virkelig store problemer med at løbe. Men det har jeg ikke længere," tilføjer hun.


Lisbeth Olsen, er meget opmærksom på at træne kroppen og går til Yoga og laver øvelser for at træne lårmusklerne og styrke leddene.


"Det er ikke nok, at man bare spiser collagen og sætter sig i sofaen, man skal træne musklerne og styrke leddene, siger hun og tilføjer:


"Nu anbefaler jeg det til alle jeg hører, der har døjer med kroppen," siger hun. 

Comments


bottom of page