0,00 kr - 0 varer

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Kirsepude

Kirsepude

Kirsepuderne afgiver en herlig varme, der trænger dybt ind i kroppen. Da kirsebærstenene eller frøskallerne ligger løst inde i produkterne, former de sig efter kroppen og spreder en ensartet varme - en varme som har støttende og søvnstimulerende kvaliteter. Kirsepude, som Cervico, kan varmes op på kun tre minutter i en mikrobølgeovn, og holder varmen i en halv time.

I kirsepudeserien Cherry Belly, finder du nemt en god gave, barselsgave eller julegave. Der er insekter til små børn, 0-3 år, formet som mariehøne, bi, sommerfugl mv. og tøjdyr til børn over 3 år formet som bamse, abe, flodhest, elefant, gris, hund, ko og kat. Inde i tøjdyrene er en hjerteformet pude, som kan opvarmes, så man får et varmt krammedyr.

Kirsepuderne bliver lavet i Antwerpen i Belgien af en organisation, der oplærer mennesker, der har svært ved at komme ud på arbejdsmarkedet, bl.a. autister og fysisk handicappede. Mere end 3.000 har gennemgået et træningsforløb med produktion af kirsepuder og er nu i stand til at klare et normalt arbejde. Kirsepuden var det første produktet i sortimentet som nu er udvidet med flere wellnessprodukter til både privat og professionel brug, og til både børn og voksne.

Læs mere om kirsepuderne:

https://www.maxipharma.dk/blog/category/kirsepude/

Tabel  Liste 

Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side
 1. Atlas Siesta, Hovedpude, Spelt, 35x45 cm

  Atlas Siesta, Hovedpude, Spelt, 35x45 cm

  Blød natur hovedpude i en praktisk størrelse. Vis detaljer

Tabel  Liste 

Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
pr. side

Produktserier