0,00 kr - 0 varer

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

International kongres om hvidløg

Gruppefoto fra hvidløgskongressen. Gruppefoto fra hvidløgskongressen.
IGS2 Den internationale hvidløgskongres i gang.

Et godt husråd har gennem generationer været at spise hvidløg for at holde sig sund. Nu er der en tendens til at vurdere hvidløg ud fra en mere videnskabelig vinkel. Senest har en forsker ved Københavns Universitet, i februar 2014, fremlagt undersøgelser om indholdsstoffer i hvidløg, omtalt i Jyllands Posten den 21. februar. Også i andre lande end Danmark er der øget fokus på hvidløg. På en stor international kongres om hvidløg i marts, i Los Angeles, fremlagde forskere fra Japan, USA, Canada, Australien, England og Tyskland deres arbejde. Gennem to dage blev der fremlagt en lang række af resultater, som viser mulighederne i hvidløg. Særligt betydningen af Kyolic hvidløg i forhold til kolesterol er nu veldokumenteret. Den internationale hvidløgskongres var arrangeret af flere amerikanske universiteter, bl.a. det kendte universitet UCLA. BT's Torben Bagge har allerede skrevet om kongressen. MaxiPharma er blandt de firmaer, der har sponsoreret kongressen.

Hvidløgskongressen blev afholdt i dagene før verdens største helsekostudstilling, holdt i Anaheim, Los Angeles. Ved den store udstilling er der over 3.000 firmaer, der udstiller og ca. 50.000 branchefolk, der besøger udstillingen. Også branchefolk fra Danmark, Norge og Sverige besøgte den store udstilling.

Produktserier