0,00 kr - 0 varer

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

To nye varianter af Protefix Fastholdelses Creme

Nyheder - to nye varianter af Protefix Fastholdelses Creme:

Protefix Fastholdelses Creme, Mint: Med denne Protefix Fastholdelses Creme får man en frisk og dejlig smag i munden, når man bruger cremen. Man får derfor den samme friske smag i munden, som hvis man lige havde børstet tænder. Smagen af mint fortager sig i løbet af 1-2 timer.

Protefix Fastholdelses Creme, Aloe Vera: Planten Aloe Vera er kendt for at være meget velegnet til at smøre på huden. Aloe Vera styrker hudens forsvar, intensiverer fugttilførslen, beskytter og hjælper ved hudirritation. Brugere oplever at den nye kombination af Protefix Fastholdelses Creme med Aloe Vera både er god for gummerne og får protesen til at side fast.

 Indeholder ingen zink, parabener eller konserveringsmidler.
 Klæbeeffekten varer i op til 12 timer.
 Begge de nye varianter er med et indhold på 47 g.
 Der er til to måneders brug i en tube.

Vejledende udsalgspris er kr. 49,50.

Produktserier