0,00 kr - 0 varer

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Nyt fra MaxiPharma - 16. marts 2020

I denne periode er vi alle påvirket af coronavirus, og hos MaxiPharma følger vi myndighedernes anbefalinger og instrukser og yderligere, har vi besluttet:
Vi opretholder normal ekspedition med forsendelser af pakker, men vi modtager ingen besøg, hverkan af konsulenter, leverandører eller kunder, dvs. at personlig afhentning af varer fra vores lager på Søren Nymarks Vej, ikke er muligt. Alle bestillinger bliver sendt med GLS eller Postnord som vil opretholde normal service.
Vi besøger ingen leverandører, samarbejdspartnere eller kunder i denne periode.
Planlagte seminarer i Aalborg i marts, København og Køge i april er aflyst.
Seminar i Odense 11. maj og i Aarhus i juni håber vi at kunne afholde.
I Dr. Reckeweg serien udgår flg. midler, dels pga. mangel af råvarer i god kvalitet og dels pga. for lavt salg:
R12, R44, R50, R52 og R76.
Som alternativ til R12 anbefaler vi Kyolic.
Perilla Blad er netop kommet i en ny 60 stk pakning. Kapsler er nu vegetabilske. Pollen sæsonen er godt i gang, og den nye Perilla pakning er klar. Vejl. Udsalgspris er kr 159,00. Det betyder at stk. pris pr. kapsler er 25% lavere end den tidligere dåse med 36 kapsler, som nu er udgået.

Vi har et pænt stort lager af alle varer og forventer derfor at kunne ekspedere alle ordrer, som normalt. Dog er der pt. ekstra stor efterspørgelse på R6, R9, R34 samt Kyolic.

Vi håber, at alle vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere kommer godt gennem denne usædvanlige og vanskelige periode.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at maile til os.

Produktserier