0,00 kr - 0 varer

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Foredrag: Homøopati - en anden vej

Foredrag: Homøopati - en anden vej. Dine muligheder, dine valg, dit ansvar

Homøopatisk medicin er kendt, så snart vi kommer syd for grænsen. I Frankrig kender alle læger det, og over halvdelen af dem specialiserer sig i denne type medicin. I Schweiz er homøopati en del af sundhedssektoren.

Homøopati er udbredt i mange flere lande end de nævnte. Her har man i de allerfleste tilfælde med udfordret helbred et frit valg og bliver direkte spurgt:  Vil De have homøopati eller allopati?

I Danmark er medicinen knap så kendt - mange kender ikke dens virkning og de muligheder, den giver for at lindre ubalancer af forskellig slags. Mere viden er vejen frem.

På dette foredrag får du lejlighed til at få mere viden om homøopati - på et helt jordnært plan, hvor det er brugbart for dig. • Hvad er det for noget? • Hvordan og hvorfor virker det? • Hvilke valg har du? • Hvilke ubalancer kan medicinen bruges til - så det hele foregår på en ansvarlig måde • Hvordan vælger du den rette medicin? • Hvordan indtages det og hvordan opbevares det?

I foredragets 2. del bliver der mulighed for at stille spørgsmål, og Dorthe er her også efter foredraget, hvis du har spørgsmål, som ikke kommer andre ved.

Foredragsholder er Dorthe Lis Lindgaard-Thomsen, der er underviser i homøopatiske midler på sin skole  Center for Livskraft i Hvorslev v/ Ulstrup. Hun arbejder som sundhedsrådgiver, og er forfatter til bl.a. bogen:  Den kloge kones husapotek.

Dorthe er en levende formidler, helt nede på jorden, så alle kan være med.

Foredraget arrangeres af Foreningen Livskraft.

Læs hvordan du kommer med til foredraget: www.forliv.dk/foredrag

Produktserier