0,00 kr - 0 varer

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

NYHED: Colpropur

Vi er glade for, at vi nu kan præsentere et helt nyt kosttilskud: Colpropur.

Colpropur er hydrolyseret collagen med vitamin C. Det er godt for knogler, muskler og led samt for huden.

Colpropur bidrager til vedligeholdelse af MUSKELMASSE og af normale KNOGLER. Vitamin C bidrager til normal dannelse af collagen, der har betydning for normalt fungerende KNOGLER, BRUSK, TANDKØD, HUD og TÆNDER.

Daglig dosis for Colpropur er 10 g. Der er en måleske med i dåsen. Colpropur udrøres i mælk, sojadrik, havredrik eller andre plantebaserede drikke, eller i kaffe, kakao, yoghurt, milkshake, te, juice eller andre drikke efter eget valg. Efter 3 måneders brug, kan man mærke en klar forbedring.

Du kan vælge mellem to varianter: Colpropur med neutral smag og Colpropur med vaniljesmag, sødet med steviaglycosider.

 

Produktserier