0,00 kr - 0 varer

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Ny generation hos Dr. Reckeweg

Den 4. generation Reckeweg er nu godt på vej i firmaet. Med Natalie Reckeweg, hendes mand David Reckeweg-Lecompte og søster Annabel Reckeweg, har firmaet nu fået en ny generation, der vil drive Dr. Reckeweg videre som en ansvarlig international virksomhed indenfor homøopati.

Natalie Reckeweg

Indtil jeg var 6 år, boede min familie lige oven på fabrikken, så fra en tidlig alder havde jeg en stærk relation til vores homøopatisk produkter, de ansatte og de mange kunder der besøgte fabrikken. Mange af de ansatte og kunderne er de samme den dag i dag. Min beslutning om at blive i familiefirmaet, blev derfor taget tidligt i mit liv og det var på baggrund af den beslutning, at jeg valgte uddannelse. Jeg har læst på universiteter i Tyskland og England og taget en MBA. Jeg har været på studieophold i Spanien og Singapore, for at lære den farmaceutiske branche at kende. Jeg føler mig derfor godt rustet til at fortsætte Dr. Reckeweg & Co., hvor jeg nu har arbejdet i alle afdelinger, og kender alle firmaets over 150 medarbejdere.

David Reckeweg-Lecompte

Jeg voksede op i Belgien og har studeret på universitet i Barcelona, hvorefter jeg flyttede til USA for at fortsætte mine studier, og for at arbejde. Efter jeg mødte min hustru, Natalie, flyttede vi en periode til Sydney i Australien, inden vi bosatte os i Bensheim og startede med at arbejde fuldtid i familiefirmaet Dr. Reckeweg & Co. Jeg ser store muligheder for firmaet, som er i en spændende branche og har kunder over hele verden. Det stiller bl.a. krav til god kommunikation, hvor jeg gerne vil bidrage.

Annabel Reckeweg

Det har tidligt haft min interesse, at firmaet er meget internationalt orienteret, med kunder i mange lande over hele jorden. Da jeg blev 16, flyttede jeg til Ecuador og læste i et år. Jeg har valgt min universitets uddannelse for at kunne arbejde i familiefirmaet og har bl.a. studeret til kongresarrangør og event manager for at kunne stå for firmaets udstillinger og møder. Jeg har også arbejdet på det tyske handelskontor i Singapore og i 2013 skrev jeg min hovedopgave ”Key Opinion Leader Management” hos en af verdens største dentalfirmaer. Det har også givet mig inspiration til at videreudvikle Dr. Reckeweg & Co. Det gælder mig meget, at 3. generation tager godt mod de ideer og planer, som vi fra 4. generationer bringer ind i firmaet. Derfor ser jeg meget lyst på fremtiden for Dr. Reckeweg & Co. og for homøopati.

Produktserier