0,00 kr - 0 varer

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

Helsetrends på Vitafoods

Vigtigste trends i helsebranchen - Vitafoods messen i Geneve.

1. Glutenfri kost. Der er en generel opmærksomhed på intolerance overfor gluten, også de der ikke har fået konstateret glutenallergi, vælger nu glutenfri produkter.

2. Anprisninger. Forbrugerne vil have tydelige, veldokumenterede og lovlige anprisninger med forklaring på produktets oprindelse, funktion og formål.

3. Nye internet forbrugere. En ny stor generation af forbrugere der er vokset op med internettet. De forventer, at alle oplysninger om produktet er let tilgængelig på nettet.

4. Hvidløg. Vi ved det i forvejen, men hvidløg som Kyolic, der er behandlet og lagret på en særlig måde, er uundværligt og bidrager til et normalt kolesterolniveau.

5. Collagen. Stor interesse for hydrolyseret collagen. Collagen er et protein, der bidrager til normale knogler.

6. Havtorn. Det lille orange bær er kendt i Danmark, hvor det bl.a. gror på Vestkysten. Havtorn gror også ved Østersøens kyster og er kendt for sit høje indhold af Omega7.

Det er de seks vigtigste helsetrends ved Vitafoods messen, der lige er afholdt. MaxiPharma var repræsenteret ved messen. Det er i Geneve, at Vitafoods udstillingen finder sted, hvert år i maj måned. Det er den største fagmesse indenfor helsekost i Europa. Der deltog 750 udstillere og 14.000 besøgende på årets messe.

Produktserier