0,00 kr - 0 varer

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr

MaxiPharma 35 år

Vi er stadig i fuld vigør

MaxiPharma har fejret sit 35. år som trofast leverandør af helsekostpræparater. Trods strenge lovkrav, et svingende marked og stigende konkurrence, så har vi formået at skabe en konstant og ikke mindst solid fremgang, som gør at vores nabolande, også så langt væk som Island, gør brug af vores ekspertise. Virksomhedens succes skyldes først og fremmest vores dedikation til udelukkende at fokusere på de produkter, som rent faktisk virker, og som forbrugerne kan stole på, fortæller Jesper Bjerre Jensen, direktør i MaxiPharma.

Vores fokus på kvalitet har skabt et stærkt netværk

I virksomhedens 35 år lange levetid har MaxiPharma aldrig måtte trække et produkt tilbage. Vi sætter altid handling bag vores ord, når vi siger at produkterne skal være korrekte og rene, understreger Jesper Bjerre Jensen, direktør i MaxiPharma.  Matas-butikker, apoteker, helsekostforretninger, tandlæger og behandlere er afhængige af at forbrugerne kan stole på deres produkter, og de benytter derfor MaxiPharma som trofast leverandør. MaxiPharma er desuden godkendt af Lægemiddelstyrelsen til at importere og forhandle homøopatiske lægemidler.

Spændende og vidtrækkende produktsortiment

MaxiPharma har stor fokus på at udvælge de helt rigtige produkter til vores kunder, og leverer udelukkende produkter, som kan forbedre livskvaliteten hos den enkelte forbruger. Produkterne spænder fra Gunpowder grøn te, kosttilskud, varmepuder og dentalprodukter. Især Kyolic, et lugtfrit hvidløgsekstrakt med en dokumenteret effekt, tandproteseplejemidlerne fra Protefix, og Dr. Reckewegs homøopatiske produkter, er populære produkter blandt forbrugerne.

Samfundsmæssige tendenser understreger vigtigheden af MaxiPharma

Vi lever i en stresset hverdag, hvor der sjældent er plads til at koble af og give sin krop en tiltrængt pause, sundhedseksperter understreger, at vi skal gøre mere for vores helbred, men ofte er tiden desværre ikke til det. MaxiPharma sørger for at rejse verden rundt for at finde produkter med dokumenteret effekt, som netop du og dit helbred kan få gavn af, fortæller Jesper Bjerre Jensen, direktør i MaxiPharma.

Produkter med omtanke

Nogle af de spændende produkter kunderne køber hos MaxiPharma, er varmepuder, kendt som kirsepuder.  Kirsepuderne er lavet af en organisation i Belgien, der oplærer mennesker, der har svært ved at komme ud på arbejdsmarkedet, bl.a. autister og fysisk handicappede. Mere end 3.000 har gennemgået et træningsforløb med produktion af Kirsepuder og tøjdyr og er nu i stand til at klare et normalt arbejde. Ved fremstillingen bliver der taget hensyn til miljø og mennesker. Der bruges kun naturlige materialer og ingen giftige stoffer ved indfarvningen, og alt pakkes i genbrugskarton. MaxiPharma tager således mange hensyn.

Åbent hus

Der var åbent hus hos MaxiPharma, Søren Nymarks Vej 25, Højbjerg, mandag den 2. juni kl 14-16.

Produktserier